Lezingen

  • “Samen met  jou door weer & wind”  Mijn ervaringsverhaal.
  • “Geboorte van moeder & kind”
  • “De kracht van ervaringen, (her)ontdek je kwaliteiten”
  •    Lezing op maat

Tijdens de lezing “samen met jou door weer & wind “ deel ik mijn ervaringsverhaal. Vanuit het ouderperspectief vertel ik wat autisme betekent voor mij als ouder, mijn kind en gezin. Aan bod komt hoe ik heb leren om te gaan met autisme binnen het gezin. Het belang van het sociale netwerk, onze zoektocht naar de juiste hulpverlening en hoe behoud ik als ouder, het evenwicht  tussen draagkracht en draaglast.

Tijdens de lezing, “geboorte van moeder & kind” staat de ontwikkeling van het ouderschap aan de hand van mijn ervaringen centraal. Ervaringen opgedaan tijdens mijn jeugd, adolescentie en jonge vrouw hebben mij gekleurd. Met de geboorte van mijn kind werd ook ik als moeder geboren. Het bleek geen vanzelfsprekendheid voor mij. Een zoektocht met het uiteindelijk ontdekken van mijn kwaliteiten en daarmee krachten.

“De kracht van ervaringen, (her)ontdek je kwaliteiten” gaat in op de kracht van ervaringen. Jouw opgedane ervaringen verbergen vaak mooie kwaliteiten die je in het dagelijks leven kunt inzetten. Niet alleen voor jou als ouder, maar zeker ook voor jou als mens. Wederom door het delen van mijn ervaringen ontdek je tijdens deze lezing dat in iedere ervaring kracht en daarmee een kwaliteit schuilt.

Het is ook mogelijk een lezing, op verzoek of op maat, afgestemd op uw specifieke situatie of voorziening aan te bieden. Dit gebeurd alleen of in samenwerking met o.a. Birgitta Kox van Autrinsiek, expertise in autisme. Lees voor meer informatie. “ontmoetingen in de wereld van autisme”

Alle lezingen kunnen worden gegeven op de door u gewenste locatie.

Voor actuele lezingen en trainingen-workshops zie agenda.

Heeft u interesse in een van de bovengenoemde lezingen of  wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een lezing op maat , stuur dan een mail naar info@au-tis-me-wat.nl of bel naar 06 16708318. Graag kijk ik met u naar de mogelijkheden.